• Nagelsvamp behandling
  • Ansiktsmassage
  • Ansiktsbehandling kräm

Hudvård

Vi tycker att Exuviance tankar och kunskap kring hur ett märke ska vara, dofta, kännas och ge för resultat stämmer in med våra egna. Exuviance forskning och utveckling har pågått i över 40 år! Detta är Din och Vår trygghet! Exuviance har över 120 patent, ej testat på djur och till ett mycket rimligt pris. De har samma forskningsteam som märket Neostrata, som används av hudläkare.

Dofterna är milda och behagliga och fruktsyran, mjölksyran, mandelsyran m.m. ger fantastiska resultat vilket gör vårt jobb som hudterapeuter mycket roligare. Många av våra kunder upplever ett bra resultat redan efter en behandling! Vi har tack vare Exuviance möjligheten att även kunna jobba med olika hudtillstånd såsom Rosacea, eksem, akne, känslig hud, åldrande hud m.m.

Exuviancebehandlingarna skiljer sig från andra märken då vår peeling är en AHA/PHA-pensling som ger fukt, avlägsnar döda hudceller, påskyndar hudförnyelseprocessen, förbättrar stadgan (kollagenet) och elasticiteten i huden samt syresätter huden vilket i sin tur ger en klarhet och fin lyster. För friskare och mer motståndskraftig hud i vår stressade storstad, ge din hud en guldkant i livet! Läs mer på Exuviance hemsida!

Boka en tid nära dig

Svenska Fot & Hudkliniken Sollentuna

Sollentunavägen 158
198 41 Sollentuna

Hitta hit
Boka tid

Svenska Fot & Hudkliniken Järfälla

Jakobsbergs Sjukhus
Birgittavägen 4
177 31 Järfälla

Hitta hit
Boka tid

Svenska Fot & Hudkliniken Upplands Väsby

Löwenströmska Sjukhuset
Löwenströms vägen 1
194 45 Upplands Väsby

Hitta hit
Boka tid